5 Haziran 2013 Çarşamba

Karadayı 35.Bölüm Fragmanı 10 Haziran 2013 Pazartesi Atv


Karadayı 35.Bölüm Fragmanı 10 Haziran 2013 Pazartesi Atv

Karadayı 35. bölüm neler olacak?
Herkesin ekran başına kitlendiği Karadayı 35. bölüm fragmanı bu hafta daha jenerik daha heyecanlı geçen haftaki bölümü izleyenler bu hafta 35. bölüm fragmanından bakarak dizinin yeni bölümünü tahmin edebilirler. Tam en merak edilen yerinden kesilen bölüm sonu ne olacak diyenler fragmanı izleyip yeni bölümle ilgili görüşlerini paylaşabilirler.

Nejdet, Ayten’in başına gelenleri öğrenmesiyle adeta çılgına döner. Daha sonra Ayten’e gerçekleri anlatması için yalvarır, bağırır çağırır ama Ayten’den bir cevap alamaz. Bu sırada Necdet’te tabiki boş durmaz. Karadayı 34. bölümde son sahnede İbrahim’i konuşturmayı başaran Mahir, Necdet’in tezgahladığı herşeyi öğrenir. Necdet de bu olanları Turgut savcıya anlatır. Turgut savcı duydukları karşısında bir anlık şok geçirir…
34. bölümde Mahir Necdet’in kendisini vurdurttuğunu öğreniyor. Peki şimdi ne olacak?
Yeni bölüm fragmanında Ayten ve Necdet arasında geçen anlar olay olacak. Necdet Ayten’e Turgut’un tecavüz ettiğini öğrenecek mi?
Eğer öğrenirse Turgut’u ele verecek mi?
Tüm bu merak edilen sorular Karadayı dizisinin yeni bölümde….
ATV ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicinin ilgi odağı olan, muhteşem kadrosu ile duygu ve aşk yüklü bir hikayeye kapılarını açan Karadayı dizisi tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin geçtiğimiz bölümü yine nefesleri kesmiş, yeni bölümün gelmesini sabırsızlıkla bekler olmuştuk..
Karadayı’nın yeni bölümü hakkındaki heyecanınızı bir nebze olsun azaltmak için yayınlanan yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Bu yayınlanan yeni bölüm fragmanı gelecek bölümün de nefesleri keseceğinin habercisi! AY Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı ve Uluç Bayraktar oturuyor.
Bu muhteşem hikayeyi ise senarist ekibinde bulunan Eylem Canpolat ile Sema Ergenekon kaleme alıyor. Karadayı 35. bölüm fragmanı hakkındaki yorumlarınızı yorum kısmında paylaşarak, dizinin diğer hayranlarıyla gelişen olaylar hakkında kritik yapabilirsiniz. 10 Haziran 2013 Pazartesi günü ekranlara gelecek Karadayı 35.bölüm fragmanı yazımızın devamındadır. İyi seyirler dileriz.
Karadayı 35. bölüm fragmanı izle

1 yorum:

  1. Bu diziye bir türlü alışamadım gitti. Başarısız bence...

    YanıtlaSil