17 Mayıs 2013 Cuma

Total War Rome II Oyunu Ne Zaman Çıkacak?


Eski dönemlerin krallıklarının savaşlarını oyuna döken “SEGA” bu sefer en profesyonel bir şekilde 3D görüntülü ve gerçekle oyunu ayırmak oldukça zor. Hep tek bir kişi üzerine oyun oynardık ama şimdi koskoca orduyu bile kendin yönetebilirsin. Herkesin merakla beklediği bu heyecanlı oyun 3 Eylül 2013 yılında satışa sunulacak.
total-war-2-rome-oyunu
Total War: Rome 2 strateji oyununa çıkış tarihi 3 Eylül 2013 olarak belirlendi. Oyun bu tarihte fiziksel ve dijital formatlarda satışa sunulacak. Oyunu ön sipariş verecekleri, ilk gün sahip olacaklar DLC (ek paket) bekliyor. Greek States Culture Pack ismindeki bu ilk DLC oyuna oynanabilir üç fraksiyon olan Epirus, Atina ve Sparta’yı ekleyecek.
Total War strateji oyun serisinin 12 yıllık geçmişi bulunuyor. Bu 12 sene içerisinde oyuncuların ne istediklerini güzel bir şekilde harmanlayıp kendini sevdirmeyi bildiler. Total War Rome 2′yi yapan oyun stüdyosu yine İngiliz menşei Creative Assembly oluyor. Yeri gelmişken, bu stüdyonun aynı zamanda mobil platformlar için çıkaracağı oynaması ücretsiz olacak olan Total War: Arena’nın da halen geliştirme aşamasında olduğunu hatırlatmakta yarar var. Açıkçası strateji türü için çıkan oyunlar gün geçtikçe azalmakta olduğunu düşününce, ROME 2 bu türü sevenlere çok iyi gelecektir. Umarız oyunda Trak ırkı da olur ve finalini yeni yapmış olan Spartacus’ün (dizi) intikamını Roma’dan alabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder