24 Mayıs 2013 Cuma

Aysel Yolaçan Kimdir?


Aysel Yolaçan, 2002 yılından beri Beşiktaş’ın eski Başkanlığını’da yapan Serdar Bilgili ile beraber olduğunu ve bu beraberlikten doğan 7 yaşında kızının olduğunu iddia eden kişidir.
Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye babalık davası açan sosyetik ünlüdür.
2002′den beri eski Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili’yle birlikte yaşadığını ileri süren Aysel Yolaçan, 7 yaşındaki kızının da bu beraberlikten dünyaya geldiği iddiasıyla işadamına babalık davası açtı.
Aysel Yolaçan’ın avukatı, Aile Mahkemesi’ne sunduğu dilekçede, eşinden boşanan Serdar Bilgili’nin 17 Ocak 2002′ten itibaren müvekkili Yolaçan ile nikahsız olarak karı koca hayatı yaşadığını, bu birliktelikten 29 Ocak 2006′da bir kız çocuklarının dünyaya geldiğini ileri sürdü.Aysel-Yolaçan
15 bin lira nafaka talebi
Dilekçede Bilgili’nin kızını çok sevdiği, okuldaki başarılarından gurur duyduğu, ona “kızım, bir tanem” diye hitap ettiği gibi detaylara da yer verildi. Avukat, dilekçenin devamında baba kızın birlikte çekilmiş fotoğraflarına bakıldığında çıplak gözle benzerliğin görüldüğünü yazdı. Yolaçan, Bilgili’den hem kızını nüfusuna aldırması hem de 15 bin lira tedbir nafakası talebinde bulundu.

Serdar Bilgili, birkaç gün önce Fransız model Amelie Latournald ve geçen nisanda New York’ta dünyaya gelen oğulları Ali ile Kelebek’e manşet oldu. Bilgili’nin ilişkisini ve bir oğlu olduğunu basından öğrenen Aysel Yolaçan, daha fazla beklemeyip ocak ayında aynı konuda ihtarname çektiği Bilgili’ye babalık davası açtı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder