30 Mayıs 2013 Perşembe

AÖF 1 Haziran 2013 Sınav Soruları ve Cevapları PDF

AÖF 1 Haziran 2013 Sınav Soruları ve Cevapları PDF

AÖF sınavına girenlerin bu bilgileri okumadan sınava girmesi doğru değildir. AÖF sınavında ne yapılacak, AÖF sınavı için ne gibi evraklar olması lazım, O kadar hazırlandınız çalıştınız ama bir evrak unutup giderseniz o kadar emeğinizi çöpe atmadan hiç çekinmezler çünkü prosedür böyle şimdiden bütün sınava gireceklere başarılar dileriz.
1-2 Haziran AÖF Sınav Giriş Yerleri Açıköğretim fakültesi Tıkla Öğren, AÖF Sınav Giriş Belgesi İndir pdf
01-02 Haziran 2013 tarihinde 2013 – AÖF sınavı tüm Türkiye’de yapılacaktır. Sınavla ilgili olarak sınav giriş belgesi, sınav soru ve cevapları, sınav cevap anahtarı ve sınav sonuçlarını bu sayfadan takip edebilirsiniz.
Bütün bilgiler AÖF sınav takvimine göre işleneceğinden sayfamızı sık kullanılanlara ekleyerek sınavla ilgili her türlü gelişmeyi buradan takip edebilirsiniz.
Sınava Girecek adaylara şimdiden başarılar diliyoruz.
https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Login.aspx internet adresinden TC kimlik no’nuz ve büronuzdan aldığınız şifrenizle sisteme giriş yaparak sınav giriş belgenizi A4 ebadındaki bir kağıda printer çıktısı alabilirler.
2- Büro şifresi olmayan veya internet erişiminde problem yaşayanlar Kimlik kartları ve Öğrenci Kimlikleriyle en yakın AÖF bürosuna giderek sınav giriş belgesi alabilirler.
Sınava Giren Diğer adaylara soru sorma ve sınavla ilgili yorumlarını aşağıdaki yorum bölümüne ekleyebilirsiniz. (zor-kolay- hatırlanan soru vs.)
2012- 2013 ÖĞRETİM YILI AÖF SINAV TARİHLERİ
Bahar Dönemi Ara Sınavı 04 – 05 Mayıs 2013
Bahar Dönemi Ara Sınavı 01 – 02 Haziran 2013
DERS GEÇME İLE İLGİLİ BİLGİLER
KULLANILAN KISALTMA VE TERİMLER
1.AA ile CC arası “Geçer” notudur.
2.CD ile DD arası “Koşullu Geçer” notudur;
Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.
3.FF, YZ, DZ “Kalır” notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.
4.Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.
5.Durum sütunundaki ifadeler Genel Not Ortalaması baz alınarak gösterilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder